Geplaatst op 1 reactie

Maak kans op een weekje jagen in Zweden.

Anton van Duinen uit Rydaholm (Zweden) heeft in de facebook groep Hetjachtveld.nl een wel erg mooi aanbod staan voor een jongjager.

Het betreft een verblijf van één week in Rydaholm voor 2 personen. Gedurende deze week zul je op jacht gaan onder begeleiding van Anton.

Deze week is geheel gratis (zowel het verblijf als de jacht).

Bekijk hier het aanbod van Anton.

1 gedachte over “Maak kans op een weekje jagen in Zweden.

  1. Goedemorgen, ik ben pluimveehouder en jager. Nu had ik vorige week een vos in mijn stal. Gevolg 75 dode kippen. Hij komt ca half uur na zonsondergang. Dan is het te donker om gewoon te kunnen schieten. Verder ben ik niet heel actief als jager. Ik verwacht dat aanschaf losse infra rood kijker en restlicht kijker op .22 verstandig is om aan te schaffen. Wat adviseer jij voor mij? Ik woon in Zuidbroek
    provincie groningen. Gr harm atzema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.